Jaké mýdlo si vybrat?

Jaké mýdlo si vybrat?
By duben 29, 2020 0 Comment

Jaké mýdlo si vybrat?

Třeba jste se právě teď rozhodli, že začnete používat přírodní mýdlo a nejste si úplně jisti s výběrem.

Všechno čím se umýváme a co na sebe mažeme se nám dostává do těla, uvádí se, že až 60% se vstřebá do organismu. A protože se myjeme několikrát denně, určitě stojí za zamyšlení, čím se myjeme.

Ale když už jste přišli až sem, tak věřím, že tohle všechno víte

Přírodní mýdla bolleD jsou čistě přírodní a naprosto biologicky odbouratelná. Jsou vyráběny ručně a k výrobě se používají jenom kvalitní přírodní suroviny od prověřených dodavatelů. Přírodní mýdla obsahují dostatek přirozeného glycerinu, který vzniká v průběhu výroby a proto nevysušují pokožku. Po jejich použití nebudete mít suchou a napnutou kůži.

A teď už k výběru mýdel…

Citlivá nebo alergická pokožka

Bahno z Mrtvého moře

Dětské mýdlo

Kakao

Tato mýdla obsahují jemné oleje, které na pokožku působí příznivě a laskavě, neobsahují esenciální oleje a voní přirozenou vůní mýdla.

Problematická pokožka se sklony k ekzému nebo akné

Měsíček

Esenciální oleje pomeranč španělský a lemongrass dávají mýdlu svěží citrusovou vůni. Navozuje pocit pohody, uklidňuje a podporuje klidný spánek.

Aktivní uhlí

Esenciání olej skořice má typickou kořenitou vůni, prohřívá tělo a podporuje jeho regeneraci. Esenciální olej tymián má stimulující a tonizující účinky na pleť a je vhodný pro pleť s akné nebo ekzémem.

Oves + kozí mléko

Pro vůni byl použit esenciální olej citronelly jávské, který má uklidňující a protizánětlivé účinky - povznášející citronová vůně.

Tato mýdla vaši pokožku skvěle a jemně vyčistí od všech nečistot – na čištění problematické pokožky můžete taky použít mýdla s obsahem jílů nebo solná mýdla.

Normální pleť nebo sušší

Růže

Esenciální olej z hřebíčku je antibiotický, uvolňuje svaly, má afrodiziační účinky. Spolu s esenciálním olejem ze skořice podporuje celkovou relaxaci organismu. Skvělý pomocník při zvýšeném stresu a duševním vyčerpání.

Levandule

Esenciální olej levandule navozuje pocit uklidnění, lepší náladu a lehčí spánek - má zklidňující účinky na tělo i mysl.

Kokos

Esenciální olej z bergamotu má protizánětlivé a hojivé účinky, navozuje dobrou náladu. Citrusová vůně bergamotu je velice příjemná a povzbuzující.

Normální pleť nebo mastnější

Modrozelený jíl

Obsahuje esenciální olej z máty peprné, který posiluje nervový systém - zvyšuje energii, podporuje soustředění, zahání deprese, úzkosti a stres, má silné antivirové účinky. Spolu s esenciálním olejem ze skořice povzbuzuje tělesnou i duševní stránku organismu. Vůně je svěží, kořenitá, sladká.

Můžete doplnit mýdly, které poskytují peeling

Káva

Esenciální olej z bergamotu má protizánětlivé a hojivé účinky, navozuje dobrou náladu. Citrusová vůně bergamotu je velice příjemná a povzbuzující.

Skořice

Esenciální olej  skořice má  vůni typickou kořenitou. Prohřívá celé tělo a podporuje regeneraci. Má povzbuzující účinky na tělesnou i duševní stránku organismu.

Mýdla můžete používat na každodenní mytí celého těla i obličeje.

Navíc esenciální oleje vám zaručeně spraví náladu a uvolní celé tělo.

U nás si můžete nakoupit i další přírodní prostředky – deodoranty, balzámy na rty a vosky na ruce.

V eshopu nadete  i tuhé přírodní šampony a šamPUKY nebo třeba konjac houbičky.