PŘÍRODNÍ TUHÉ DEODORANTY

PŘÍRODNÍ TUHÉ DEODORANTY
By září 10, 2019 0 Comment

PŘÍRODNÍ TUHÉ DEODORANTY

Připravujeme  nové  kosmetické přípravky, se kterými bychom vás rádi seznámili. V duchu naší filozofie jsou všechny tyto produkty čistě přírodní, bez barviv a konzervantů. V našem e-shopu si je budete moci zakoupit na podzim 2018, možná o nějaký ten týden dříve.

A teď již k jednotlivým přípravkům.

První skupinu tvoří PŘÍRODNÍ TUHÉ DEODORANTY, které budou prodávány v malém vysouvacím kontejneru o hmotnosti 15g. Takové šikovné balení do kabelky, nezabere moc místa a poskytne velkou službu.

Tyto deodoranty vám nabídneme ve čtyřech variantách vůní:

  • natural
  • levandule
  • geranium+patchouli
  • lemongrass

Pocení je přirozený proces fungování lidského těla. Je to zdravý mechanismus, který pomáhá odvádět toxiny z našeho těla a také reguluje tělesnou teplotu. Samotný pot je téměř bez zápachu, o ten se postarají bakterie, které pot rozkládají. Deodoranty absorbují nepříjemný pach potu tím, že brání rozkladu bakterií.

Většina komerčních deodorantů a antiperspirantů obsahuje složky, které mohou způsobit alergické reakce, ale zkoumá se i jejich vliv na vznik rakoviny či Alzheimerovy choroby. A protože deodoranty a antiperspiranty jsou určeny k tomu, aby působily na našem těle po dobu mnoha hodin, zvyšuje se tak potenciál pro vstřebávání toxických látek do našeho těla.

Pokud se chcete vyhnout všem podezřelým chemikáliím, zkuste používat přírodní deodoranty.

Ty naše obsahují:

  • KAKAOVÉ MÁSLO –  je velmi tvrdé, ale při styku s teplotou pokožky roztává, proto se velmi dobře aplikuje  na pokožku
  • VČELÍ VOSK – má antiseptické a antioxidační vlastnosti. Díky tomu urychluje regeneraci jemné pokožky
  • SODA BICARBONA – má účinky dezodorizační (zbavuje zápachu) a antiseptické (ničí choroboplodné mikroorganismy)
  • KUKUŘIČNÝ ŠKROB – absorbuje pot a dodává jemnou konzistenci deodorantu
  • MANDLOVÝ OLEJ – je poslední složka našich deodorantů –  velmi rychle se vstřebává do pokožky, nezanechává pocit mastnoty a je dobře snášenlivý pro všechny typy pleti

Deodoranty neobsahují vodu, proto také neobsahují žádný konzervant.

Návod na použití:

Přiložte deodorant do podpažní jamky a jemně si natřete celé podpaží. Počkejte 2-3 minutky a teprve potom se oblékněte. Deodorant poskytuje spolehlivou ochranu před zápachem 6-8 hodin. Po této době ho samozřejmě můžete použít znova.